Forssan Vanhan Koulun Kilta

Forssan Vanhan Koulun Kilta on perustettu Forssan yhteislyseon entisten oppilaiden muodostamaksi yhteisöksi, jonka tarkoituksena on vaalia yhteisiä koulumuistoja ja ylläpitää oppilaiden keskinäisiä yhteyksiä järjestämällä erilaisia tilaisuuksia ja tapaamisia. Myöhemmin pohjaa laajennettiin ottamalla mukaan myös Linikkalan lukiossa opiskelleet.

Kilta on julkaissut kaksi kirjaa, joiden tuotosta jaetaan vuosittain stipendejä koulun nykyisille oppilaille. Toista kirjaa on edelleen saatavana. Kilta on vuosittain järjestänyt vuosikokouksen yhteydessä ohjelmallisen tilaisuuden. Näiden tilaisuuksien julisteet löytyvät pienoiskoossa tästä

Killan kotipaikka on Forssa, mutta jäsenet asuvat ympäri maata. Siksi tämä www-sivusto sekä yhteystietorekisterimme, erityisesti sen sähköpostiosoitteet ovat meille tärkeitä yhteydenpitovälineitä. Auta osaltasi päivittämään ja täydentämään yhteystietoja ilmoittamalla omasi ja tuntemiesi tietoja Kimmo Leinolle osoitteeseen fvkk@fvkk.fi. Tietysti voit myös soittaa 050-5110551.

Forssan Vanhan Koulun Kilta

fvkk@fvkk.fi